Werken in het groen? Misschien kom jij ons enthousiaste team binnenkort wel versterken!

Luijten Groentechniek duikt zo nu en dan op in de media. Lees hier wat kranten en tijdschriften over ons schrijven.

Luijten Groentechniek is altijd in beweging.

Openstaande vacatures – Kom jij ons team versterken?

Luijten Groentechniek is een dynamisch en energiek bedrijf, dat bestaat uit een team met groene vingers, sterke armen, techneuten, harde werkers en knappe koppen. Sinds de oprichting in 2003 hebben we al menig project met plezier mogen ontwikkelen, uitvoeren en onderhouden. Door ons veelzijdige aanbod van diensten kunnen we onze klanten totaalpakketten aanbieden. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken. Alles in één hand… dat ontzorgt!

Ons bedrijf groeit en daar zijn we enorm trots op!
Wil je ons komen versterken en is een van onderstaande functies je op het lijf geschreven? Reageer dan snel! Mail je CV en motivatie naar hr@luijtengroep.nl

 

Chauffeur maaimachine, opvang-maaimachine
Als maaimachinist bestaan je werkzaamheden uit het specialistisch maaien van grote tuinen, groenvoorzieningen,  buitensportaccommodaties en natuurgebieden. Gewerkt wordt in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen. Je voert vaste werkzaamheden uit met modern maaimaterieel en een vaste ingerichte maai-bus.

 

Machinist rupskraan en mobiele kraan
Als machinist verzorg je van onze mooie projecten de grondverzetwerkzaamheden met een vaste, eigen machine of met diverse kranen (rups en mobiel).

 

Medewerker hovenier
Als medewerker hovenier assisteer je bij de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen, plantwerkzaamheden en bestratingswerkzaamheden.

 

Voorman aanleg tuinen
Als voorman aanleg tuinen ben je in staat met jouw team de op tekentafel uitgewerkte tuin in het echt nog mooier te realiseren. Je werkt zelf mee bij het aanleggen van o.a. sierbestrating, vijvers, hagen, beplantingen en bijvoorbeeld tuinhuizen.

 

Voorman Onderhoud Groen
Als voorman onderhoud groene ruimte en tuinen verzorg je samen met collega’s groenonderhoud uit aan tuinen en buitenruimten van onze opdrachtgevers. Je bent een vakman, werkt zelfstandig en geeft als meewerkend voorman leiding aan je eigen team van collega’s.

 

Allround Boomverzorger – ETW’er
Als allround boomverzorger voer je zelfstandig en in teamverband alle voorkomende boomverzorgingswerkzaamheden uit, zoals het snoeien, het (ver)planten en het rooien van bomen uit.  De bomen onderhoudt je vanaf de grond, klimmend of vanuit een hoogwerker.