Werken in het groen? Misschien kom jij ons enthousiaste team binnenkort wel versterken!

Luijten Groentechniek duikt zo nu en dan op in de media. Lees hier wat kranten en tijdschriften over ons schrijven.

Luijten Groentechniek is altijd in beweging.

Vacature Projectleider

Luijten Groep is een innoverende en groeiende organisatie, actief in de groene, civiele en GWW-sector en heeft het totaal ontzorgen van haar opdrachtgevers hoog in het vaandel. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulieren, bedrijven, instellingen, overheden, beheerorganisaties en natuurorganisaties. De diversiteit van onze projecten maakt het bedrijf uitdagend. Een fris en enthousiast team gecombineerd met een jong en modern machinepark maken het bedrijf flexibel en uniek.

Wij zoeken ter aanvulling van ons team – om onze dienstverlening kwalitatief nog beter te maken en om de groei van het bedrijf te kunnen vormgeven – per direct een enthousiaste PROJECTLEIDER voor onze GROEN EN GWW-projecten. Als projectleider speel je een cruciale rol binnen onze organisatie. Je zorgt samen met je collega’s voor een perfecte realisatie van onze unieke projecten, merendeels projecten die door ons zelf worden ontworpen en uitgewerkt volgens ons Design & Construct principe.

Als projectleider binnen ons team heb je een afgeronde groen-civiele opleiding op MBO+ of HBO-niveau, HBO is een pré. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring en affiniteit met onze branches. Je hebt een klantgerichte werkhouding en sterk op communicatief vlak.

Uiteraard hanteren we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, een elektrische auto, iPhone, iPad en laptop van de zaak.

Lijkt je deze functie interessant, heb je relevante werkervaring en ben jij diegene bent die wij zoeken? Stuur dan snel je CV met je motivatie om bij ons aan de slag te willen gaan naar hr@luijtengroep.nl of stuur je brief met CV op naar Luijten Groep, T.a.v. Afdeling HR, Thermiekstraat 21, 6361 HB Nuth.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld