Werken in het groen? Misschien kom jij ons enthousiaste team binnenkort wel versterken!

Luijten Groentechniek duikt zo nu en dan op in de media. Lees hier wat kranten en tijdschriften over ons schrijven.

Luijten Groentechniek is altijd in beweging.

Vacature Vestigingsmanager

HR Center is voor Luijten Groep in de regio Zuid-Limburg op zoek naar een Vestigingsmanager.

Het bedrijf
Luijten Groep is een dynamisch en energiek bedrijf, dat reeds 20 jaar bestaat uit een ervaren team met groene vingers, harde werkers en knappe koppen. Zij fungeren als een full service partner met aandacht voor groen én elkaar. Met een uitgebreid machinepark en specialisten in de meest uiteenlopende disciplines, denk aan groenvoorziening, landschapsbeheer, grondverzet, reinigingstechniek, boomverzorging, tuin, openbare ruimte etc. voeren zij alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Kortom, een totaalpakket, waarin de klant(en) worden ontzorgt!

Over de functie
Als vestigingsmanager realiseer jij de verbeterslag op het gebied van mens, proces, structuur en systemen, om medewerkers uitstekend te kunnen faciliteren in de uitvoering in hun werk. Maar ook om medewerkers te informeren over de uitvoering en iedereen daarbij te betrekken. Door een centrale rol binnen Luijten Groep te vervullen, zorg je ervoor dat iedereen zich gehoord voelt. Je gaat een cultuur creëren waarin ruimte is voor iedereen om veilig en open met elkaar te bespreken wat er wel en niet goed gaat. Medewerkers geef jij de regie over de uitvoering van hun eigen werk. En op die manier haal jij het maximale uit onze medewerkers, en dus ook uit de organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor de totale kwaliteitsbewaking van de uitvoering van alle werkzaamheden. Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het relatienetwerk en vergroten en bewaken van de orderportefeuille voor diverse nieuwbouwprojecten. Je bent tevens als vestigingsmanager verantwoordelijk voor de algehele project coördinatie van eerste klantcontact tot aan de oplevering voor de meest complexe projecten. In deze rol geef je integraal leiding aan de projectleiding, werkvoorbereiding, calculatie en finance. Kortom: een mooie kans om echt te zorgen voor vooruitgang, medewerkers mee te nemen in de toekomst en het creëren van openheid binnen de organisatie.

Wat wij bieden
Een professionele en zakelijke werkomgeving in een informele en collegiale werksfeer. Enthousiaste collega’s met de juiste teamspirit en hands-on mentaliteit. Leuke, afwisselende fulltime functie binnen een informele organisatie met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

 • Een vast dienstverband;
 • Zeer goede primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkelmogelijkheden in functie;
 • Auto, laptop en smartphone van de zaak;
 • Je werkt met een ijverig team van enthousiaste collega’s;
 • Goede balans tussen werk en privé.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding HAS/Civiele Techniek/Com. Management;
 • Minimaal 4 tot 7 jaar relevante (aantoonbare) werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Scherp inzicht in kansen op de markt en een ondernemende attitude;
 • Ambitieus, klantgericht en resultaat gedreven;
 • Een groot netwerk in Limburg; 
 • Strategisch inzicht.

Indien je je herkent in de kernwaarden: proactief, ondernemerschap, passie, klantgericht, samenwerken en voldoet aan de gestelde functie-eisen, stuur dan je cv met motivatiebrief naar info@hr-center.nl Een assessment maakt deel uit van de procedure. Indien je meer informatie wenst, kun je contact opnemen met de heer J. Lemmens via 06 46 29 12 01. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld